Healthy Attitude: Hain Celestial Moves to Suburban Headquarters

Reception’s double height resulted from cutting through a concrete slab. Photography by Magda Biernat.

In Lake Success, New York, at the Hain Celestial Group by Architecture + Information and JBM Docservis, a custom seating-bar unit in the reception area combines panels of reclaimed sorghum straw or compressed recycled paper with polyurethane upholstery. Photography by Magda Biernat.

A custom rug anchors a break-out area. Photography by Magda Biernat.

Blackened steel marks the entry to the company store. Photography by Magda Biernat.

Stripping the column covers revealed grease-pencil engineering calculations, circa 1940. Photography by Magda Biernat.

Hain products are for sale in a café. Photography by Magda Biernat.

A large?conference room and two smaller ones flank the top of the atrium. Photography by Magda Biernat.

Painted MDF panels punctuate workstations. Photography by Magda Biernat.

The main staircase retains its original terrazzo. Photography by Magda Biernat.

Ron Gilad designed the chandelier in a lounge. Photography by Magda Biernat.

In the executive pantry, employees meet to taste samples. Photography by Magda Biernat.

Reclaimed sorghum straw also composes the custom tabletop in the boardroom. Photography by Magda Biernat.

Another café occupies one end of the second level. Photography by Magda Biernat.

ONLINE EXCLUSIVE.

ONLINE EXCLUSIVE.

ONLINE EXCLUSIVE.

также читайте www.xn----7sbajornvhu8c.com.ua

babyforyou.org/en/legal-framework/
Email
Pin