Turning Point: Minimal Toronto House by Paul Raff

Raked stucco, Algonquin limestone, and custom screens in Douglas fir refreshed the facade. Photography by Steve Tsai.

A custom screen in laser-cut, powder-coated steel pivots 360 degrees to provide access to the house’s gym and indoor pool. Photography by Steve Tsai.

Radiant-heated walnut flooring and a fireplace warm the living room. Photography by Ben Rahn/A-Frame.

Iron joints recall face plates on Korean antique screens. Photography by Steve Tsai.

Decking and the overhang are ipe. Photography by Ben Rahn/A-Frame.

In the kitchen, a stainless-steel counter and appliances meet custom cabinetry clad in plastic laminate. Photography by Steve Tsai.

Ceramic tile covers the floor. Photography by Ben Rahn/A-Frame.

Douglas fir clads the wing containing the kitchen and an art studio. Photography by Ben Rahn/A-Frame.

The master bedroom’s fireplace surround is limestone. Photography by Ben Rahn/A-Frame.

Douglas fir slats replaced the pool room’s skylights, which created glare on the water. Photography by Steve Tsai.

A child’s bathroom features glass mosaic tile. Photography by Steve Tsai.

designedby3d.com

https://topobzor.info

https://tokyozakka.com.ua
Email
Pin