Curves à la Mode: Piret Johanson Redesigns Valtech's NYC Office

Its table is topped in oak. Photography by Scott Frances/Otto.

The shape of the doorway leading to the lounge at Valtech was sketched freehand on the drywall. Photography by Scott Frances/Otto.

Reception shares a freestanding enclosure with the conference room. Photography by Jaime Virguez.

Existing concrete flooring was buffed. Photography by Scott Frances/Otto.

The 1902 building’s first tenant was P.F. Collier & Son, publisher of Collier’s Weekly. Photography by Jaime Virguez.

Fins of laser-cut, painted birch plywood wrap the lounge, with its Gehry Partners stools. Photography by Scott Frances/Otto.

A cushion turns a corridor’s niche into seating. Photography by Jaime Virguez.

Leather upholsters the conference room’s chairs. Photography by Jaime Virguez.

In the break-out area, employees can rearrange seating made of unbleached paper. Photography by Scott Frances/Otto.

biceps-ua.com
Email
Pin